Børn og unge (elever under 25 år)

Småhold og Soloundervisning.

Nye elever
Som ny elev på Den Kreative Skole er tilmeldingen bindende frem til efterårsferien. Skriftlig udmeldelse kan ske inden 5. undervisningsgang - der betales så 2 rater. Undervisningen fortsættes frem til efterårsferien.

Øvrige frameldingsfrister:
- 1. november med virkning fra 1. december. Der betales 3 rater.
- 1. februar med virkning fra 1. marts. Der betales 6 rater.

Elever der har skiftet fag og/eller underviser
Har du tidligere været elev på Den Kreative Skole, men har skiftet fag og/eller underviser, er tilmeldingen bindende frem til efterårsferien. Skriftlig udmeldelse kan ske inden 5. undervisningsgang og du betaler 2 rater. Undervisningen fortsættes frem til efterårsferien.

Øvrige frameldingsfrister:
- 1. november med virkning fra 1. december. Der betales 3 rater.
- 1. februar med virkning fra 1. marts. Der betales 6 rater.

Elever der er fortsat på samme fag hos samme underviser
For fortsætterelever der modtog undervisning i samme fag hos samme underviser den tidligere sæson er undervisningen bindende frem til den 30. november. Skriftlig udmeldelse kan ske frem til den 1. november og der betales 3 rater.

- 1. februar med virkning fra 1. marts. Der betales 6 rater.

Udmeldelsen skal altid være skriftlig og gives til skolens kontor

Holdundervisning.

Du har max. 3 prøvegange som du skal betale for hvis du bestemmer dig for at melde dig ud. Prisen finder du her. Skriftlig udmeldelse skal derfor ske inden 4. undervisningsgang og overskydende betaling vil blive tilbageført af Silkeborg Kommune til betalers NEM-konto.

Efter 4. undervisningsgang er tilmeldingen bindende for resten af sæsonen. Du kan fortsat godt melde dig ud, men vil ikke få tilbagebetalt restbeløbet for undervisningen.

Udmeldelsen skal altid være skriftlig og gives til skolens kontor

Voksne (elever over 24 år)

Soloundervisning.

Samme udmeldelses vilkår som for børn og unge.

Holdundervisning.

Du har max. 3 prøvegange som du skal betale for hvis du bestemmer dig for at melde dig ud. Prisen finder du her. Skriftlig udmeldelse skal derfor ske inden 4. undervisningsgang og overskydende betaling vil blive tilbageført af Silkeborg Kommune til betalers NEM-konto.

Udmeldelsen skal altid være skriftlig og gives til  skolens kontor