Leje af instrument

Du har efter aftale med din underviser mulighed for at leje et instrument hos Den Kreative Skole. Instrumenterne udlejes primært til 1. års elever og udlejes derfor kun for 1 sæson ad gangen. Se prisen her.

Betingelser for instrumentleje

Hvis du ikke er fyldt 18 år, er det dine forældre eller værge der er ansvarlig for instrumentet i lejeperioden.
Den Kreative skole betinger sig, at eventuel skade på instrumentet skal udbedres hos den reparatør som skolen anviser.
Du eller dine forældre/værge opfordres til at undersøge om instrumentet er forsikret igennem jeres eget forsikringsselskab.
Da instrumenter primært udlejes til 1. års elever, forbeholder Den Kreative Skole sig retten til at opsige lejeaftaler med øvrige elever med 2 måneders varsel.
Du kan, skriftligt opsige lejeaftalen og aflevere dit instrument fra dag til dag.

Vi udlejer følgende instrumenter:

• Violin
  • Cello