Vi maler byen rød - The Musical, er et humoristisk, festligt og dramatisk show om den vilde ungdom i 1980’erne, hvor vi følger en gymnasieklasse, som bliver ramt af en skandale lige op til elevernes studentereksamen. Kærlighed, familie, venskaber, forhold, hemmeligheder, løgne og afsløringer kommer frem i lyset, hvor de unge og deres forældres håb og drømme om fremtiden bliver sat på prøve og udvikler sig i retninger, som karaktererne ikke selv helt havde forventet. Undervejs er der både mysterier og overraskelser i ærmet, for slet ikke at tale om latter, tårer og en eksplosion af farver inden den rørende finale.
Musicalen er fyldt til randen med nogle de største danske Melodi Grand Prix-klassikere!

Musicalen

Silkeborg Ungdomsskole og Den Kreative Skole samarbejder igen i år om at lave en fantastisk ungdomsmusical.

Det bliver Vi Maler Byen Rød og der er brug for sangere, dansere og skuespillere til at skabe en morsom og spektakulær forestilling fyldt med sang, dans, skuespil og fantastisk musik.

Du skal gå i 7'ende klasse eller opefter og du må max. være 20 år.

Information

Her kan du se materialet der kan øves på til auditionen (du behøver kun at vælge en af sangene) og du kan se en liste over forestillingens roller.

Klik her hvis du vil have en kopi af materialet.
Klik her for at se rollelisten.
Klik her, for at se den originale opsætning.

Audition

Audition afholdes lørdag den 28. oktober på Den Kreative Skole i tidsrummet 10.00-16.00.

Audition foregår i mindre hold og du skal kun tilmelde dig et hold inden for det tidsrum du kan (se Tilmelding nedenfor).

Auditionen vil vil være delt op i to dele: En solodel med sang og en gruppedel med koreografi & bevægelse.

Prøverne

Prøverne afholdes primært på Den Kreative Skole, første gang den 19. nov. kl. 13-19.
Derefter vil prøverne være mandag aftener. Dog vil der nogle gange blive indkaldt til ekstra prøver, hvis det skønnes nødvendigt.
Dagene og weekenden op til selve opførelsen, øver vi intensivt, så regn med at skulle bruge ekstra tid her.
Klik her og hent prøve-planen.

Opførelsen

Selve musicalen vil blive opført i Jysk Musikteater i dagene den 16-18. april.

Her vil du skulle bede om fri fra skole.

Regn med at sætte ekstra tid af i dagene og weekenden op til opførelsen.

Tilmelding kan kun foregå via Silkeborg Ungdomsskoles fritidstilbud (klik her).

Kan du ikke finde det rette sted på Ungdomsskolens hjemmeside, er du i tvivl om hvordan du gør, eller har du andre spørgsmål, så send en mail til Pernille Fog på hendes mail adresse Pernille.Fog@silkeborg.dk