Musik Talent

Talentelever der ønsker at fortsætte den kommende sæson, skal deltage i en årlig prøve, der kan gennemføres ved at deltage i talentkoncerter, som talentudvalget overværer. Hvis en elev ikke kan deltage i en af disse koncerter, kan eleven anmode om at aflægge en separat prøve for talentudvalget.

f.eks. Musikalsk Grundkursus i Århus (MGKØst) eller på Talentakademiet i Holstebro.

Musik Talentforskole

(6. og 7. klasse)

Undervisningen er bygget op omkring instrumentalundervisning, Sang, Dans & Spil samt Music Mind Games og Teori & Hørelære.

60 minutters ugentlig obligatorisk Sang, Dans & Spil *
40 minutters ugentlig obligatorisk Music Mind Games og Teori & Hørelære *
25 minutters ugentlig instrumentalundervisning samt 5 minutters ugentlig talentundervisning hos din underviser (30 minutter ugentligt) **
Adgangskrav: Optagelsesprøve.

Prisen for talentforskole er den almindelige pris for din undervisning + et Talent tillæg pr. sæson + KREA klub.

*   Undervisning fra uge 36 til uge 20, begge uger inkl.
** Undervisning fra uge 34 til uge 24, begge uger inkl.

Musik Talentlinje

(8. og 9. klasse)

Undervisningen er bygget op omkring instrumentalundervisning, Sang, Dans & Spil samt Teori & hørelære.

60 minutters ugentlig obligatorisk Sang, Dans & Spil *
30 minutters ugentlig obligatorisk Teori & hørelære *
25 minutters ugentlig instrumentalundervisning samt 15 minutters ugentlig talentundervisning hos din underviser (40 minutter ugentligt) **
Adgangskrav: Optagelsesprøve samt bestået Musiktalentforskole.

Prisen for talentlinje er den almindelige pris for din undervisning + et Talent tillæg pr. sæson + KREA klub.

*   Undervisning fra uge 36 til uge 20, begge uger inkl.
** Undervisning fra uge 34 til uge 24, begge uger inkl.

Sang, Dans & Spil

Her vil du stifte bekendtskab med stilarter fra hele Verden. Hovedvægten vil blive lagt på at spille, dernæst på at synge og danse.

Vi spiller mange slags percussion, så du vil blive udfordret teknisk og rytmisk.

Sangene vil ofte være flerstemmige og du bliver på holdet vænnet til at kunne synge flerstemmigt.

Dansemæssigt har vi fokus på samspillet mellem musik og dans.

Music Mind Games

Kort fortalt er Music Mind Games en musikteoretisk undervisningsmetode, der tager afsæt i børns lyst til at lege.

Børnene leger ganske enkelt musikteoretiske færdigheder ind på ”den sjove måde”.

Musikteoretiske færdigheder der er uomgængelige, hvis man vil udfolde sig inden for praktisk musikudøvelse.

Læs om dansk Music Mind Games her

Teori & Hørelære

Gennem praktiske øvelser arbejdes der med at koble det teoretiske med det klanglige, således at musikken opleves som en helhed.
Øvelserne fokusere på træning i at identificere toner, intervaller, melodier, akkorder, rytmer og andre basiselementer i musikken, så man opnår sikkerhed i primavista-sang og rytmelæsning.
Undervisningen er justerbar og efter niveau arbejdes der med akkordanalyse, imitation, transponering, improvisation, gehørspil og andre relaterede emner.

Anmodning om optagelse

Udfyld formularen nedenfor og tryk på Send knappen
De stjernemarkerede felter er obligatoriske.
Du vil modtage en bekræftelse på din anmodning.

Angiv den ønskede faggruppe
Angiv evt. navnet på den lærer der indstiller dig
Her kan du tilføje ekstra kommentarer til din anmodning