Talent undervisning

På Den Kreative Skoles talentlinjer tager vi udgangspunkt i elevens egen motivation for at gøre en ekstra indsats sammen med hjemmets opbakning til at prioritere elevens valg. Talentlinje undervisningen giver mulighed for fordybelse og har fokus på at gøre eleverne i stand til efterfølgende at søge yderligere udvikling af deres talent på videregående niveau.

Ønsker du talentundervisning, skal du indstilles af din underviser. Det er derfor vigtigt, at du snakker med din underviser om dit ønske om talentundervisning. Herefter skal du selv tilmelde dig undervisningen samt det talenthold du ønsker optagelse på.

Som ansøger skal du aflægge en optagelsesprøve for talentudvalget i løbet af maj eller juni. Talentudvalget består af Den Kreative Skoles ledelse og din underviser.