Rytmisk violin

Når de fleste tænker på en violin, er det mest i klassiske sammenhænge man forestiller sig den. Man bruger også violinen i mange andre genrer. Således vinder violinen mere og mere frem inden for både jazz-, country-, blues-, funk- og popmusik. I virkeligheden er det kun fantasien der sætter grænser for hvilke genrer en violin kan bruges i.

Det er synd og skam at flere violinelever, pga. manglende interesse for klassisk musik, vælger heklt at holde op med at spille violin når de når teenagealderen, så derfor tilbyder Den Kreative Skole nu også undervisning i Rytmisk Violin.

Faget er ikke for begyndere, og som udgangspunkt alt efter niveau er det et krav at eleven har modtaget undervisning i klassisk violin i mindst 4 år.

I undervisningen lægges der vægt på spilleglæde, improvisation og genrekendskab.

NB. Obligatorisk sammenspil.
Det at spille sammen er en stor del af at spille et strygerinstrument. Du skal derfor som elev også tilmelde dig et af skolens klassiske sammenspilshold.

Underviser:
Lasse Høj Jacobsen

Pris: Se prislisten, under solo instrument