Suzuki violin

Suzukimetoden er designet så selv børn fra 4 års alderen kan begynde at modtage undervisning. Den er baseret på det man kalder gehør via ”modersmålmetoden”, der bruger og bibeholder den fantastiske musikalitet der kræves for at lære at mestre et sprog. Børn er meget dygtige lydefterlignere specielt i de første år efter de har lært at tale og det er årsagen til at ”suzukibørn” udvikler så godt et ”øre”, fordi denne undervisning styrker og udvikler denne evne op gennem barndommen.
Derudover er undervisningen baseret på glæde, leg og sammenspil.
Som et supplement til solo undervisning er det vigtigt at eleverne oplever at spille sammen med andre børn, derfor er deltagelse i faget ”Suzuki fællestime” en uundværlig del af det at gå til Suzukiviolin.

NB. Obligatorisk sammenspil.
Det at spille sammen er en stor del af at spille et strygerinstrument. Du skal derfor som elev også tilmelde dig et af skolens klassiske sammenspilshold.

Pris: 4.932 kr. for 20 minutter inkl. et klassisk sammenspilshold
         5.348 kr. for 25 minutter inkl. et klassisk sammenspilshold