Gjern Turne Koncert

03-05-2019 kl. 16:00 - 18:30

Koncert for familie, venner og alle andre interesserede

Temaet er i år eventyret Den grimme ælling. Vi vil bruge eventyret som udgangspunkt for at skabe musik og billedkunst.Turneen løber over flere dage hvor deltagerne optræder på flere institutioner i lokalområdet. Turneen afsluttes med en fælles koncert for forældre, søskende og alle andre interesserede i Gjern Kultur og Idrætscenter.

Der er gratis adgang.

Baggrund:
Fra 2014 til 2018 lavede elever og lærere en skolekoncert­turne i maj måned, hvor vi besøgte Fårvang Skole, Grauballe Skole, Klippen & Voel Skole (Voel hallen), Sorring Skole og Gjern Skole (Gjern Kultur­ og Idrætscenter). Vi rejste rundt med et slags multimedie­show, hvor musik eleverne havde lavet sange de spillede og billedkunst eleverne havde skabt billeder/kunstværker, der blev vist samtidig med, at de lavede live­-performance.