Børnenes Kulturdag

17-03-2019 kl. 11:00 - 14:00
Bindslevs Plads 7 - atrium

Åbne værksteder (Vi forbeholder os ret til ændringer)

Børnenes Kulturdag er blevet en tradition. En tradition, der gør en forskel, fordi børn og voksne på denne dag får en særlig anledning til - på særlig opmuntret vis - at opsøge alle de unikke kulturoplevelser, som til sammen tilbydes børnene og deres familier.

Kom og deltag i åbne værksteder, hvor du sammen med dine forældre eller bedsteforældre kan være aktive sammen med vores dygtige undervisere.
Alle værkstederne køres 3 gange og de starter hhv. kl. 11:00, kl. 12:00 og igen kl. 13:00.

Danse værksted (Sofie).
Dans dig glad til sjov og anderledes musik og lad fantasien sætte gang i kroppen. Ta’ din mor, far, eller bedsteforældre i hånden og byd dem op til dans. Alder for børn ifl. Voksen er 4-8 år. 

Musik værksted (Lene).
Vi blander sang, leg og bevægelse med spil på instrumenter. Vi inspirerer til at opleve glæden ved musikken og sammenspillet. På Musikværkstedet udvikles mange af børns vigtige kompetencer både socialt og indlæringsmæssigt. For dig på 5-9 år. 

Cello værksted (Jelena).
Her kan du høre børn, som har lært at spille cello og du kan prøve at få instrumentet i hånden – der bliver både øvet og improviseret.

Rytmik værksted (Hanne).
Kom og vær med til at spille, synge lege og danse – for dig på 0-5 år og dine voksne.

Billed værksted (Nirvi).
Elsker du at være kreativ, tegne og male? Så kom og vær med i billedkunstværkstedet. Du får mulighed for at afprøve forskellige maleteknikker, eksperimentere med forskellige materialer og lave små kunstværker, som du kan tage med hjem.

Animation (Flemming & Peter). 
Tryllekunstneren Magic tryller alt om - Der er intet, absolut intet, der er som det plejer. Vi bruger Green Screen, Stop Motion, Lyddesign og andre virkemidler. Workshoppen er åben for alle aldre - kom glad og vær med.


Tilbage