Familiekoncert m. "Æsken" kl. 15.00 - ca. 15-45

08-04-2018 kl. 12:00 - 17:00
Bindslevs Plads 7 - atrium

Billetter: Reserver billetter på denkreativeskole@sillkeborg.dk senest d. 23. marts. Skriv navn, antal deltagere og tlf. nr. Billetterne udleveres ved indgangen. (“Først-til-mølle“. Maks 90 billetter).
 
ÆSKEN er et børnemusik-orkester, som spiller inddragende, humørfyldt og energisk musik for børn i alle aldersgrupper og deres forældre! Æsken vandt i december 2017 en Dansih Music Award i kategorien Børnejazzprisen. De norminerede blev udvalgt, fordi de i særlig grad har været med til at udbrede glæden og kendskabet til jazzmusik for børn. Vi er meget stolte over at have vundet prisen.
 
Til Æskens koncerter spiller vi både egne og kendte børnesange, og de er fyldt med festlig musik i børnehøjde med masser af inddragelse, sjov og dans. Til koncerten skal smilebåndene stemmes, danseskoene kridtes og der er både danse-, grine- og sæbebobleregns-garanti. Til vores koncerter inddrages børn og publikum aktivt, og alle inviteres med til at synge, danse, hoppe og mærke rytmen og musikken. Musikken er en i forskellige genrer fra jazz, reggae, pop og rock.


Tilbage